Szekeres Adrien

Műsormegrendelés:

06 30 948 3539
06 1 413 0095

TASKO_Logo_175x69

TASKO koncert műsorszervező iroda – fellépés, koncertszervezés. // Taskókoncert Kft.  

E-mail: info kukac koncertszervezes.hu

Lélekből fakadó dalok
A zene számomra mindig terápia volt. Amikor gyerekként rátaláltam, úgy éreztem, hogy a lelkem szólítja meg. Segített az érzéseim megélésében, feldolgozásában. Így szépen lassan megfogalmazódott bennem, hogy a zene lesz az én utam. Szeretném elérni, hogy a dalaim által az emberek a koncertjeimen feltöltődjenek. Valami olyan pluszt szeretnék adni, amitől lelkileg gazdagabbakká válnak.

A stílusok varázsa
A pályám elején azt vettem észre, hogy nekem túl sokféle zenei stílus tetszik. Énekeltem jazzt, funkyt, rockot, countryt, majd jött a komolyzene. Sokáig azt gondoltam, hogy ezek közül választanom kell, de rájöttem, a zeneiség többféle stílusból tud táplálkozni. Andrea Bocelli volt az, aki véglegesen választ adott számomra arra, hogy nem kell lehorgonyozni egyetlen stílus mellett. Otthon, a zongoránk kottatartóján mindig van egy-egy ária, amit éppen tanulok vagy gyakorlok, közben pedig már az új, saját dalaim foglalkoztatnak.

Az alkotótársam és életem párja: Kiss Gábor
Egy olyan ember van mellettem, aki mindig mindent tud az érzéseimről, a gondolataimról, és arról, hogy zeneileg hol tartok. Az együtt muzsikálás, az alkotás egy nagy kiváltság az életünkben. Ha Gábor kísér engem zongorán, azt is tudja, hogy milyen hosszú nekem a csönd egy dalban, hogy mikor veszek levegőt. Ezt nem lehet összehangolni sokévnyi gyakorlással sem. Majdnem minden percét együtt töltjük az életünknek, és az a kapocs, ami köztünk van, a közös munkánkra is kihat.

A dalok fűszere: az inspiráció
Ha lemegyek sétálni a Duna partra, és látom, ahogyan átszűrődnek a napsugarak a fák levelein, a kacsák pedig békésen úsznak a vízen, az mindig egy különleges, inspiráló pillanat. De amikor itt hagyjuk a hétköznapokat, és néhány napra elutazunk, akkor is ötletekkel telve érkezem haza. Nagyon fontos az inspiráció. Ha nem jön éppen szembe, akkor indulok, és keresem az új feladatokat, az új kihívásokat.