DJ Dominique

Műsormegrendelés:

06 30 948 3539
06 1 413 0095

TASKO_Logo_175x69

TASKO koncert műsorszervező iroda – fellépés, koncertszervezés. // Taskókoncert Kft.  

E-mail: info kukac koncertszervezes.hu

 

Dj Dominique 1985 óta hazánk egyik legsikeresebb lemezlovasa, műsorvezetője, több mint 1000 fellépéssel a háta mögött. Ismert média személyiség. Saját műsorai: Magyar Televízió, Juventus Rádió, Sztársáv

“… a legnagyobb öröm számomra, ha a közönség jól érzi magát!…” /Dj Dominique

Közös projektet készített Wolf Katival, a GringóSztárral, jelenleg külföldi koprodukciók készítésével is foglalkozik.

A Fergeteg Party 1994 óta – amit ő alapított – az ország legnagyobb, leghíresebb party-sorozata!

Nagyszabású  rendezvények meghívottja (győri ETO-Nap, a Michael Jackson afterparty, TNT szuperkoncert, INNA koncert, Első Emelet koncert, jégkorong EB, Atlétikai EB, Sziget Fesztivál, Volt Fesztivál, Kapcsolat Nap, Balaton Sound, EFOTT, SzFeszt, Víz – Zene – Virág Fesztivál)

Anyanyelvi szinten beszél angolul, társalgási szinten németül.

„Fergeteg Party by Dj Dominique” A produkció
„A Fergeteg Party-n magyar és külföldi zenék is szerepelnek, a közönség igényei szerint. Azt hiszem, hogy a Fergeteg Party-k előnye a kommunikáció a közönséggel és zenei ismeret, amivel rendelkezem, hiszen ezek képezik az alapját annak, hogy kiszolgáljam a bulizni vágyók legszélesebb skáláját.
Szinte minden zenei stílusban otthon vagyok, különösen az elmúlt években fektettem nagyobb hangsúlyt az elektronikus zenékre, hiszen úgy gondolom, hogy egyre jobban ebbe az irányba megy el a világ. Éppen ezért nem mondható kizárólagosan retronak a Fergeteg Party, hiszen David Guettától AfroJack-en át Pitbullig, mindenki megfordul a lemezjátszómon. – Dj Dominique”
Több mint 30 aranylemez tulajdonosa. Jelenleg is vezeti a Mahasz Válogatás- és Mixlemezek sikerlistáját.